Internship for friendship: cum a fost luna de practică la Reea filiala Cluj?

VAL_0152

În luna iulie, Reea filiala Cluj și-a extins echipa cu cinci studenți extrem de creativi: Alex Lorinț, Alina Bora, Anca Lența, Monica Hojda și Robert Sfichi. Prezența lor în agenție a fost facilitată de statutul de câștigători ai festivalului de publicitate Publifest, organizat de Facultatea de Științe Politice, Administrative si ale Comunicarii, din cadrul Universității „Babeș Bolyai”. Premiul obținut consta într-un internship de o lună, în cadrul agenției Reea filiala Cluj.

În cele patru săptămâni petrecute alături de noi am încercat să îi supunem la cât mai multe provocări. Mai exact, proiecte de branding & naming, strategii de poziționare a unui brand sau generarea unor inițiative creative, ca parte integrată a unor campanii de imagine.

Modul în care au răspuns la toate aceste provocări ne-a surprins plăcut și, în plus, i-a ajutat pe interni să se integreze foarte rapid în colectivul nostru.

La final de stagiu i-am provocat la un exercițiu spontan, și anume, să descrie în câteva cuvinte experiența avută în agenție.

Feedback-ul lor a fost unul emoționant, în ton cu evoluția lor în cadrul Reea. Îl puteți urmări în video-ul de mai jos:

Le mulțumim pentru aprecieri, le transmitem că ne sunt dragi tare și îi mai așteptăm pe la noi cu aceleași resurse creative inepuizabile și cu multă bună dispoziție.

#internshipforfriendship

Write a Reply or Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

my

*


Vă rugăm nu treceți date personale în secțiunea de comentarii.