„La școală cu Pic, Pac, Poc” – o carte cu povești uimitoare, cu și despre copii

coperta

Noul an școlar este la un pas de a începe. Pregătirile pentru școală sunt în toi. Specialiștii noștri nu au stat degeaba peste vară și au lucrat la un auxiliar pentru clasa pregătitoare. „La școală cu Pic, Pac, Poc” este conceput asemenea unei cărți cu povești despre copilărie. Este dedicat micilor școlari care vor descoperi tainele literelor, magia cifrelor, frumusețea naturii, vor învăța să fie buni colegi și prieteni.

Auxiliarul conține toate cunoştinţele pe care ar trebui să le aibă un copil de 6-7 ani până la sfârșitul clasei pregătitoare și vine însoțit de un cd cu melodii antrenante pentru prichindei. Poate fi răsfoit aici: http://educatie.inmures.ro/manuale/auxiliare-pentru-clasa-pregatitoare/esti-parinte.html

Unul dintre cele mai importante avantaje ale auxiliarului este existența unui singur volum pentru fiecare semestru, volum ce înglobează, într-o manieră integrată și interdisciplinară toate conținuturile prevăzute de programă. Acest lucru înseamnă, pe de altă parte, economie de timp, control sporit al cadrului didactic asupra demersului didactic. Elimină stresul copilului, îl responsabilizează treptat, oferă lejeritate părinților în înțelegerea cerințelor școlare.
Diana Alexandru și Andreea Alexandru, autoarele auxiliarului, au o bogată experiență în învățământ, materialul didactic reprezentând un concept creativ care urmărește pe lângă transmiterea informației, formarea personalității copiilor.

Diana Alexandru, autor:
„Colaborarea cu această echipă de profesioniști a fost una de bun-augur. Auxiliarul a fost realizat exclusiv cu ajutorul agenției interactive Reea. Fiecare persoană implicată în proiect a înțeles că un produs de acest gen înseamnă o responsabilitate enormă. În definitiv, de la aceste vârste fragede se formează personalități, mentalități sănătoase. De aceea, cu toții ne-am dat silința să facem lucruri care să nu ne încarce conștiința. Rezultatele acestui proiect se vor vedea în timp, dar totodată suntem foarte curioși să vedem dacă Pic, Pac și Poc vor aduce bucurie copiilor de clasa pregătitoare, cărora le dorim mult succes.”

Având în vedere numărul mare de persoane interesate de auxiliarul ”La școală cu Pic, Pac, Poc” , vă invităm să faceți o precomandă a acestuia pentru a vă asigura că va ajunge în timp util la dumneavoastră. Pentru a plasa o precomandă vă invităm să completați formularul integrat în această pagină: http://educatie.inmures.ro/manuale/auxiliare-pentru-clasa-pregatitoare/esti-parinte.html

 

carti+cd copy

 

Echipa implicată în proiect:

Autori:
Prof. Diana Alexandru
Prof. Andreea Alexandru

Colaboratori:
Prof. Iuliana Negruţ
Prof. Măruntu Mihaela Carmen

Editor:
Melinda Ráduly, Andrei Zaițiu

Design:
Melinda Ráduly, Răzvan Ceontea
Ilustrații:
Carmen Sava, Timeea Sofia Dopp, Kitti Fehérvári, Melinda Ráduly, Nagy Attila, Dămoc Izabella

Compozitor muzical:
Kovács Norbert, Diana Alexandru

Instrumentație:
Kovács Norbert

Versuri:
Diana Alexandru, Andreea Alexandru, Mediana Stan

Voce:
Iuliana Negrut, Diana Alexandru, Larisa Maria Costin, Alexia Uilăcan, Moldovan Ioana, Forrer Iasmin, Sara Rusu, Alexia Zaharia -Stremţan, Sonia Crăciun, Iulia Moldovan, Andrei Borz.

Coordonator: Arina Elena Borz

CD audio înregistrat în studioul Republic Production
Email:office@republicproduction.ro

Write a Reply or Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

my

*


Vă rugăm nu treceți date personale în secțiunea de comentarii.