Cum îți gestionezi afacerea cu hydrasoft.ro?

2015-06-29_1130 CroppedCea mai mare problemă în comerț, în general, este gestiunea. Dacă afacerea ta a crescut peste un anumit nivel, să spunem că are mai mult de 10 angajați, lucrurile devin puțin mai complicate.

Trebuie să gestionezi pe de-o parte stocurile, pe de alta vânzările și, bineînțeles, să ții cont de nevoile clienților. Pentru astfel de antreprenori am dezvoltat o soluție ERP (Enterprise Resource Planning), pentru gestiune stocuri și nu numai, numită Hydra.

Hydrasoft.ro este un grup de trei aplicații destinate pieței locale. Hydra Restaurant, Hydra Distribuție și Hydra Magazin oferă posibilitatea de a avea un proces de gestiune a afacerii foarte simplu, cu rezultate în timp real. Aplicațiile sunt create special pentru dispozitivele cu touchscreen și nu solicită cunoștințe tehnice.

La ce îți folosesc cele trei aplicații?

 

Hydra Distribuție

Este un soft cu o bază extrem de complexă, care permite gestionarea sistemului de distribuție și a tuturor documentelor necesare: avize, facturi, chitanțe, note de recepție etc. Este o soluție server based și este utilă gestiunii de stocuri mari. Dacă vorbim despre gestiuni multiple, mai multe puncte de lucru sau chiar de acoperire națională la nivel de vânzări, Hydra Distribuție este soluția pentru compania ta.

Pe lângă gestiunea stocurilor, a plăților și a vânzărilor, permite efectuarea comenzilor prin intermediul terminalelor mobile POS sau al aplicațiilor pentru mobil. De asemenea, atașarea caselor de marcat și a cititoarelor de coduri de bare.

Poți seta inclusiv discounturi pe divizii de vânzare, pe agenți, clienți sau loturi de produse, astfel încât campaniile de vânzări să poată fi automatizate. Totodată oferă statistici și rapoarte în timp real, multe predefinite sau care pot fi particularizate.

Poți comanda această aplicație de aici: http://www.hydrasoft.ro/hydra-distributie/

 

Hydra Restaurant

Acest soft îți permite gestionarea ușoară a comenzilor și a stocurilor. Este util pentru restaurante, baruri, cafenele sau orice afacere cu servicii de alimentație publică.
Este conceput exact pentru afacerile românești, astfel că îți poți gestiona perfect stocurile și gestiunile în cazul în care, să presupunem, te ocupi de trei gestiuni: terasă, bar și bucătărie. Poți trimite comenzile simultan, iar acestea se vor regăsi în gestiune.

Cu Hydra Restaurant transmiți mult mai ușor comenzile, folosind dispozitivele POS cu touchscreen, pe care le comercializăm la cerere cu soft preinstalat. Sistemul monitorizează starea sălilor de mese și ușurează munca angajaților, afișând toate comenzile în așteptare, servite și livrate, pentru fiecare masă. Hydra Restaurant se conectează direct la casa de marcat.

Mai multe detalii: http://www.hydrasoft.ro/restaurant/

 

Hydra Magazin

Este un soft mic pe care îl poți folosi pentru o minimă gestiune a operațiunilor de vânzare. Permite atașarea unei case de marcat pentru emiterea rapidă a bonurilor și încasarea cu card sau cash direct de pe dispozitivele POS.

Hydra Magazin este gratuit.

Afă mai multe detalii pe: http://www.hydrasoft.ro/magazin/.

 

Previzualizare pentru HoReCa:

hydra horeca

 

Write a Reply or Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

my

*


Vă rugăm nu treceți date personale în secțiunea de comentarii.