Béatrice Tétaz, primul client din istoria Reea

Béatrice Tétaz

Istoria unei companii se scrie greu. Cu ani întregi de muncă asiduă, reușite, eșecuri, satisfacții, insatisfacții, oameni care rămân, oameni care pleacă. Începuturile însă, sunt întipărite pentru totdeauna în memoria curajoșilor care au avut un vis. Și au crezut în el.

Béatrice Tétaz a fost prima care a avut încredere în Reea. Iar Reea nu a dezamăgit-o. Colaborarea durează de aproape două decenii. Printre primele proiecte realizate împreună se numără http://www.commugny.ch/, http://gem-immo.ch/ și http://aviatco.ch/.

Numeroase alte colaborări s-au derulat chiar prin agenția pe care a înființat-o Beatrice, localizată în Gland, Elveția. beONE oferă soluții hardware, software, hosting și de marketing.

Béatrice este de orgine din regiunea Basel, însă s-a mutat în partea francofonă a Elveției, în anul 1992. A lucrat ca specialist în publicitate și marketing, dar mereu a fost atrasă de tehnologie. Astfel, în 1994 se înscrie la Universitatea din Geneva unde urmează primul curs de HTML și securitate în IT din Elveția. Apoi, în 1998 se lansează în domeniul noilor tehnologii, domeniu în care punctează numeroase realizări frumoase.

1. Cum ați ajuns să intrați în contact cu Reea?

Eram în căutarea unui partener pentru beONE, care să ne ofere sprijin și pe partea de grafică, şi pe partea de limbaje de programare şi cunoştinţe generale în IT.

2. De ce ați ales serviciile Reea?

Agenția Reea era din punct de vedere tehnic în pas cu ultimele noutăţi, deschisă spre colaborări și a oferit o paletă largă de posibilităţi pentru clientul beONE. Am realizat împreună mai multe site-uri pentru companii mici, medii şi mari, în diverse limbaje de programare şi CMS-uri.

3. Ce părere aveți despre echipa noastră?

De mai bine de 18 ani lucrez eu, şi parţial şi clienţii mei, direct cu Reea. Ne bazăm pe o echipă deschisă, orientată spre rezultate. Competenţele tehnice sunt surprinzătoare, echipa este mereu pregătită şi gata de provocări. Ce e extrem de important pentru noi, comunicarea în engleză, franceză şi germană.

4. Suntem în 2016 și încă sunteți clientul nostru. De ce ați rămas alături de Reea?

Pentru că Reea lucrează ca un Matrix. În alte cuvinte, inovație, productivitate şi orientare spre om, fie client, fie coleg.

5. După toți anii aceștia, cum vedeți evoluția companiei noastre?

Reea avea trei angajaţi când am început să lucrăm împreună. Acum are peste 250. Eu cred că numărul vorbeşte de la sine. Totul se datorează fondatorului ei, Dan Mașca, un om de afaceri excepțional, cu o gândire vizionară şi o etică socială.

6. Ce proiect derulat împreună v-a plăcut cel mai mult?

Oh! Am realizat atât de multe proiecte împreună! www.coachfederation.ch a fost un proiect antrenant dezvoltat pe Typo3 şi baze de date. A fost o plăcere! La fel s-a întâmplat și cu www.odelet.ch, www.coachingswitzerland.ch, www.founex.ch Lista poate continua la nesfârşit.

7. Vă plac oamenii, comunicarea și noile tehnologii. Ați lucrat în domeniul consultanței, ca mediator, trainer. Cum reușiti să combinați comunicarea cu noi tehnologii și când ați început?

Am o poftă de nestăpânit față de tehnologie şi sunt fascinată de noile tehnologii de comunicare (internetul şi faptul că este global). La 30 de ani, am făcut şcoala de pilotaj pe avioane mici şi am petrecut ceva timp în domeniul zborurilor artistice. De 10 ani, sunt hipnoterapeut calificat, coach şi mediator cu propriul cabinet. Omul şi universul, epicentrul vieţii mele.

8. Dacă ați descrie Reea în trei cuvinte, care ar fi acelea?

IT-Tehnologie / Creativitate / Matrix

Béatrice Tétaz în România, septembrie 2015

Write a Reply or Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

my

*


Vă rugăm nu treceți date personale în secțiunea de comentarii.