www.knowthena.com, a kalandvadászok portálja

thena-logo-nobetaKnowthena – Találj magadnak való kalandot!

Knowthena egy „peer-to-peer” jellegű platform, amely bárkinek lehetőséget ad arra, hogy a saját kirándulását megszervezze, és ráadásul, még pénzt is szerezzen belőle. Ha nem szeretnél túravezető lenni, de egy kis szórakozásra vágysz, benevezhetsz egy számodra érdekes túrára. Fogadd hát el a kihívásunkat!

Knowthena két külföldi, bolgár illetve amerikai partnerünk ötlete volt, a REEA interaktív ügynökség pedig jóváhagyta a kezdeményezést, sőt, meg is szerkesztette a portált.

A projekt, technikai szempontból meglehetősen összetett. 6 REEA szakember dolgozta ki, LAMP (Linux/Apache/MySQL/Php) platformot használva, Laravel keretrendszerben.

A több, mint 200 országból származó felhasználók, egyedülálló élményekben, kirándulásokon, túrákon vagy alkotóműhelyekben vehetnek részt, vagyis, a közösség többi tagja által ajánlott, összes tevékenységben.

A platform használata roppant egyszerű: lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy hobbijukat, szabadidős tevékenységeiket az érdeklődőkkel megosszák, kirándulások, műhelyek vagy túrák formájában, ingyen, vagy egy bizonyos díj fejében, szolgáltatásként.

Az éppen aktuális szabadidős tevékenységek kiválasztásához, egy felhasználói fiók létrehozása szükséges. Három típusú felhasználói fiók közül lehet választani. Regisztrálni lehet túravezetőként, felhasználóként illetve látogatóként. Akik például, egy kirándulásra szeretnének benevezni, azok a honlap keresőmotorjának segítségével választhatnak a kínálatból, sőt, még az öltözködési protokollról is találhatnak információkat. Ugyanakkor részletes információkat is találnak a kiválasztott túrákról.

A platform a közös szabadidő tervezésről és utazásról alkotott felfogást teljesen újraértékeli. Romániában kevés ilyen honlap van, így a Knowthenát ajánljuk, ha világfelfedező útra készülsz, ahogyan ezt a portál neve is sugallja: Knowthena – Know the new adventure!

Write a Reply or Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

my

*


Kérjük, ne adja meg személyes adatait a megjegyzések szekcióban.