Creație, producție, revoluție. Într-un cuvânt, Republic Production!

Poate am ajuns de prea multe ori la concluzia că avem oameni talentaţi în oraşul nostru, Tîrgu-Mureş. Ştim că îşi întreţin pasiunea cu repetiţii, că vor să o împărtăşească cu alţii, că vor să se facă auziţi. Şi că mai vor să arate că experienţele lor şi dorinţele de schimbare pot fi exprimate prin muzică şi imagine. Ei trag un semnal de alarmă şi schimbă lumea din jurul lor prin cuvinte, prin combinaţia de note muzicale şi efecte, prin voce şi curaj.

Artiştii sunt de multe ori uşor blamaţi că sunt cu capul în nori. Muzicienii sunt acea categorie de artişti curajoşi care împachetează simplu un mesaj melodios menit să te trezească la realitate. O piesă pe care să o fredonezi când simţi că ai nevoie și să te îndemne să încerci o schimbare. Într-adevăr, poate am ajuns de prea multe ori la concluzia că avem oameni talentaţi în oraşul nostru, Tîrgu-Mureş. Şi a venit timpul să îi sprijinim cum se cuvine.

Am pus pe roate Republic Production

republic_600x200

Republic Production – www.republicproduction.ro – este o casă de producţie independentă care crede în „suveranitatea” artistului şi în valoarea acestuia adusă prin voce. Pornind de la această premisă, orice voce bună poate deveni cunoscută şi poate beneficia de întreaga gamă de servicii Republic Production: de la producţie muzicală, video, animaţie, impresariat, consultanţă branding şi PR, până la o prezenţă completă a artistului în online şi offline.

Numele „Republic” vine de la strada pe care este localizat studioul, Republicii 43, iar echipa este pregătită să facă faţă provocărilor lansate de artişti.

Dan Mașca, CEO Reea:

Ceea ce practic ne-a strâns la un loc acum este experienţa fiecăruia în a construi şi a face ceva în toţi anii aceştia, fără să renunţăm la visul nostru de a ajunge undeva sus. Am zis haideţi să producem noi, că am produs atâtea animaţii, ştim ce înseamnă să învăţăm a fi comerciali, să zic aşa. În lumea noastră, a IT-ului, în principal, îi spune start-up. S-au strâns trei oameni, fiecare pune ceva. Am ajuns la o maturitate şi putem produce noi, acasă. S-a propus într-o zi un clip, iar acum am zis haideţi să-l lansăm, să investim şi să facem un studio mai mare şi mai profesionist, care chiar să ne permită să ne batem cu Bucureştiul.

Republic Production se adresează atât pieţei româneşti, cât şi celei maghiare, ceea ce diferenţiază casa de producţie de celelalte din capitală.

Lansarea oficială a casei de producţie

AK6A4798edit

Miercuri, 16 decembrie, am lansat oficial casa de producţie independentă Republic Production, odată cu lansarea melodiei „Iubiţi şi gata”, a artistului Vizi Imre. La fel ca noi, el crede că violenţa nu aduce nimic bun şi că printr-o melodie poţi schimba mentalităţi. Videoclipul piesei a fost realizat recent de către echipa de producție. Colegul nostru Andrei Zaițiu a filmat, iar regia îi aparține lui Alex Năstoiu, regizorul filmului „Billion Star Hotel”.

Vizi Imre:

Piesa este despre violenţa în familie. S-a născut vara asta, pentru că m-am trezit într-o noapte şi mi-a venit o idee, pentru că din experienţele anterioare şi din cunoştinţe ştiu că există această problemă mare încă pe la noi, în cultură noastră, în zona asta. Mai sunt piese în care e la modă să-ţi baţi nevasta. Eu dezaprob acest lucru, nu cred în violenţa în familie deloc şi m-am gândit cum ar fi această viziune a violenţei în familie din punct de vedere al unui copil. Piesa a fost compusă de mine, împreună cu Loredana Căvășdan, pe text, împreună cu Adda Moldovan, care este din Tîrgu-Mureş am lucrat pe muzică împreună cu ea şi cu Sorana Păcurar, iar mix-masterul a fost făcut de Romeo Bejan. Le mulţumesc frumos! Piesa este deja pe YouTube, căutaţi-o şi daţi-i share! Vă spun asta cu toată neruşinarea şi cu tot tupeul, daţi-i share! Nu vreau să mă fac vedetă, vreau ca mesajul să ajungă, să schimb câteva mentalităţi dacă se poate. Dacă nu se poate, asta e, eu oricum nu mă las.

Videoclipul se poate vedea mai jos:

Write a Reply or Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

my

*


Vă rugăm nu treceți date personale în secțiunea de comentarii.