Copilul tău – personaj principal într-o carte!

2016-02-04_1226

Prichindeii adoră să fie în centrul atenției. Le plac enorm poveștile și de foarte multe ori își închipuie că sunt eroii principali și iau parte la întreaga acțiune descrisă în carte. Noi le deschidem poarta fanteziei!

Cărțile personalizatehttp://www.bbimage.ro/carti-personalizate.html– s-au născut din dorința copiilor de a explora lumea fantastică a poveștilor și de a participa la ea ca personaj principal. Astfel, cei mici vor deveni mai atenți la citire și vor îndrăgi mai tare lectura. Cărțile pot fi modificate exact pe gustul prichindeilor. Poți insera în carte numele copilului, fotografia lui, îi poți scrie o dedicație. O astfel de cărticică nu va da greș niciodată!

Cărțile personalizate pot fi cadoul perfect pentru cei mici, deoarece se pot păstra ca amintire toată viața. Poveștile realizate de noi sunt mai mult decât o poveste clasică personalizată în care se înlocuiește doar numele copilului. În poveștile noastre, copilul este personajul principal singur sau alături de un frate sau un prieten. Micuțul va fi încântat să își vadă numele printat în propria lui carte.

Cei care doresc să ofere unui copil o asemenea carte, pot insera în ea cu ajutorul unui tool de personalizare numele acestuia, fotografia lui, îi pot scrie o dedicație, iar personajul principal poate lua înfățișarea celui mic, alegând frizura cea mai potrivită, culoarea ochilor, a părului sau a tenului.

Textul este original, nu se repetă, iar limbajul este adaptat copiilor cu vârsta cuprinsă între trei și zece ani.

În mica noastră colecție de povești personalizate, copiii își vor imagina că se joacă în cadă cu doi crocodili de plastic, pot avea ca animal de companie un urangutan sau un dragon roz cu dinți albi cântând sau ronțăind bomboane. Fetițele se pot admira purtând o rochie de puf, care le asigură zborul într-o lume de basm.

De tipărirea cărților, care au între 11 și 20 de pagini, se ocupă partenerul nostru, editura www.bbimage.ro. Oferindu-le astfel de cărți, cei mici se vor apropia, cu siguranță, de lectură, iar acest lucru le va dezvolta creativitatea.

Ilustrațiile au fost realizate de: Timeea Dopp, Carmen Sava și Fehérvári Kitty.
Dezvoltator web: Orbán Szilárd

Să înceapă aventura magică!
http://www.bbimage.ro/carti-personalizate.html

 

banner-carti-336x280

 

5 gandurile noastre “Copilul tău – personaj principal într-o carte!

  1. Buna seara! As dori sa stiu cat costa o astfel de carte si in cat timp sa poate tipari? Va multumesc!

    1. Bună ziua!
      Prețul unei cărți variază între 34 RON și 44 RON, în funcție de numărul paginilor.
      Tipărirea durează o zi. Aflați mai multe detalii accesând următorul link: http://www.bbimage.ro/carti-personalizate.html (copiați linkul și dați paste în bara browserului).

      1. Bună ziua!
        Pentru a cumpăra cărțile, accesați următorul link: http://www.bbimage.ro/carti-personalizate.html (copiați linkul și dați paste în bara browserului).
        Alegeți povestea potrivită pentru băieți, apoi faceți click pe „Începe personalizarea”. Veți observa două butoane, „Personaj1” și „Personaj2”, unde puteți personaliza protagoniștii.

Write a Reply or Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

my

*


Vă rugăm nu treceți date personale în secțiunea de comentarii.