5 motive să faci upgrade acum

Fie că deții unul sau lucrezi pentru website-ul unui client, preocuparea pentru actualizarea tehnologiilor ar trebui să rămână constantă. Fiindcă ne dorim website-uri performante, sigure și la cele mai inalte standarde vă vom spune în cele ce urmează de ce e important să ținem cont de asta.

Indiferent de ce fel de actualizări vorbim, update, upgrade sau relaunch, trebuie sa tineți cont de urmatoarele sfaturi dacă doriți:

1. Un website sigur

Să avem software la zi este primul pas necesar pentru a proteja un website de atacuri. Tocmai din acest motiv actualizările de tip ‘security patches’ sunt esențiale pentru securitatea website-ului și este imperios necesar a fi aplicate acestuia ori de câte ori acestea apar.

2. Un website performant

Vrem ca website-urile să fie rapide, să mențină vizitatorii satisfăcuți și astfel afacerile să crească. Așadar actualizările  joacă un rol important și aici. Pe lângă soluționarea unor vulnerabilități, ele includ și imbunătățiri ce țin de performanță, prin rezolvarea unor probleme sau optimizări ale codului.

3. Un website adaptabil

Versiunea adaptată pentru dispozitivele mobile a unui website e indispensabilă în zilele noastre cu atât mai mult cu cât website-urile cu versiuni responsive sunt avantajate de algoritmii Google. Ba mai mult, creșterea popularității în ceea ce privește folosirea dispozitivelor mobile a făcut ca atenția să fie din ce în ce mai mult îndreptată spre acest segment de dezvoltare a website-urilor și aplicațiilor web. Astfel, actualizările pot imbunătăți performanța lor printr-un timp mai scurt de livrare a paginilor web.

4. Un website compatibil

Actualizările tehnologiilor sunt importante și în aspecte ce țin de compatibilitate între tehnologii. Există foarte multe situații când anumite actualizări trebuie să țină pasul cu altele și pentru a evita apariția problemelor de compatibilitate, este necesar să avem în vedere folosirea versiunilor la zi.

5. Un website usor de administrat 

Aici ne referim la capacitatea website-ului de a răspunde cu ușurință la nevoile editorilor de conținut. A avea o interfață de administrare în ultimele tendințe care să faciliteze munca editorilor este de multe ori un criteriu important de avut in vedere cu atât mai mult cu cât unele actualizari ale tehnologiilor aduc imbunătățiri și noi functionalități acestei interfețe.

Dacă te intrebi ce măsuri trebuie să iei pentru ca website-ul tău să devină mai sigur pe internet, performant, responsive și la cele mai înalte standarde ne poți contacta si îți vom oferi toate detaliile despre ce presupune această intervenție.

Write a Reply or Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

my

*


Vă rugăm nu treceți date personale în secțiunea de comentarii.