5 aspecte de care trebuie să ții cont în 2018 pentru a-ți actualiza website-ul

Indiferent că este vorba despre utilizarea website-ului pe computer, laptop sau alte dispozitive mobile, menținerea la zi a acestuia este, sau ar trebui să fie, extrem de importantă. Ba mai mult, actualizarea continuă ar trebui să fie unul dintre principalele obiective ale oricărei companii, datorită faptului că acesta reprezintă principala modalitate de promovare.

Te întrebi care sunt cele mai importante aspecte care trebuie actualizate la un website? Ți le spunem noi!

1. Conținut adaptabil în funcție de dispozitiv

Probabil te întrebi de ce este necesar ca website-ul tău să aibă un conținut adaptabil pentru fiecare tip de dispozitiv. Influența dispozitivelor mobile este în creștere și se preconizează ca până în anul 2020, 47% din comerțul online se va realiza de pe acestea, așadar website-ul tău trebuie să fie pregătit.

Cu toții petrecem zilnic ore întregi navigând pe diverse website-uri de pe telefonul mobil, motiv pentru care observăm nevoia evidentă de a avea un website responsive și mobile friendly, cu un design flexibil care să se adapteze în funcție de dimensiunea fiecărui ecran.

2. Fotografiile utilizate

Fotografiile utilizate pe website reflectă exact imaginea și mesajul pe care dorești să le transmiți? Dacă răspunsul este nu, este important să faci o schimbare în acest sens. Mai exact, alege să utilizezi fotografii profesionale cu propriile produse/servicii, astfel încât persoanele care ajung pe website să fie întâmpinate de elemente vizuale autentice, care transmit mesajul dorit direct și în mod corect.

3. Viteza de încărcare

Te-ai plictisit așteptând să se încarce anumite pagini web? Acest lucru se întâmplă frecvent, așa că este esențial ca timpul de încărcare al website-ului companiei tale să fie unul scurt.

Este dovedit faptul că mulți utilizatori aleg să părăsească și să nu se mai întoarcă niciodată pe un website cu o viteză mică de încărcare deoarece acesta reprezintă un factor major în experiența lor. Actualizarea website-ului prin regândirea elementelor care îl încetinesc – imagini cu dimensiune mare, clipuri video, etc – poate ajuta semnificativ buna funcționare a acestuia.

4. Conținut de calitate

Știai că întreg conținutul de pe website formează prima impresie a utilizatorului care ajunge pe acesta pentru a căuta informații utile și produse de care are nevoie?

În mod evident, o restructurare a conținutului poate oferi posibilitatea de a se transmite mesajul dorit în cel mai eficient și țintit mod. Este important de reținut faptul că un conținut original și captivant va reuși întotdeauna să determine utilizatorii să reviziteze website-ul ori de câte ori au ocazia.

5. Optimizare SEO și reclame plătite

Asemeni conținutului, optimizarea SEO este un factor extrem de important atunci când vine vorba despre actualizarea unui website. Pentru ca acesta să se poziționeze favorabil în căutări este indicat ca optimizarea SEO să fie regândită periodic pentru a asigura poziția în topurile de pe motoarele de căutare.

Primul în căutările de pe Google sună bine, nu? Atunci îți recomandăm să nu scapi din vedere acest aspect, deoarece modul în care oamenii efectuează căutări pe motoarele de căutare s-a schimbat foarte mult în ultimii ani.

Totodată, dacă vă întrebați care e soluția pentru un trafic intens pe website și implicit, un număr mare de vânzări, vă recomandăm utilizarea reclamelor Pay Per Click. Cu ajutorul acestora anunțurile voastre se vor afișa clienților exact în momentul în care aceștia caută pe Google produsele sau serviciile pe care le oferiți.

Dacă îți dorești ca website-ul tău să nu devină „de modă veche” și poziția din top să nu îți fie luată, ajută-ți clienții să te cunoască în mod creativ și inovator!

Write a Reply or Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

my

*


Vă rugăm nu treceți date personale în secțiunea de comentarii.