„O lună de practică la REEA echivalează cunoștințele acumulate în doi ani de facultate” – Rareș Pașca, fost practicant, actual coleg

Ne bucurăm când culegem roadele programului nostru de practică. Tinerii practicanți care se țin de treabă și știu să își urmeze scopul, rămân la noi. Le oferim șansa să își continue parcursul profesional în companie.

Rareș Pașca este un astfel de caz. Student la Universitatea „Petru Maior”, Facultatea de Științe și Litere, profilul informatică, este pasionat de mic de tehnologie. Vara aceasta a urmat cursurile în cadrul programului de practică, sub coordonarea colegului nostru Flavius Pogăcian. După o lună de studiu, îndrumătorul său l-a recomandat pentru angajare. Rareș a dovedit că poate și că își dorește să progreseze și să cunoască cât mai bine domeniul IT.

„Nu aveam nicio așteptare prestabilită cu privire la REEA. După primele săptămâni, mi-am dat seama că am ajuns într-o companie foarte bună. Când am ajuns aici prima oară m-am întrebat ce trebuie să fac eu aici. Totul era diferit față de ceea ce învățasem în doi ani de facultate, dotările și stilul de învățat erau altfel. Au existat într-adevăr unele concepte comune, dar a fost nevoie de o perioadă de îmbinare a aspectelor teoretice cu cele practice”, povestește Rareș.

Studentul s-a alăturat echipei PHP și va continua facultatea în paralel cu jobul. Știe că meseria pe care și-a ales-o e una solicitantă, însă a luat totul ca pe o provocare încă de la o vârstă fragedă. La 13 ani a demontat un calculator în bucăți, apoi l-a reasamblat de la zero. Surprinzător, funcționa. 🙂

„E un domeniu în care e nevoie de multă muncă pentru a ajunge la un nivel înalt. De aceea, m-am întrebat de multe ori dacă ar trebui să profesez deja din timpul facultății sau să-mi finalizez studiile și abia după să mă angajez. Am ales să lucrez și să fac ambele lucruri în paralel, deoarece sunt conștient că experiența va face mereu diferența. O lună de practică la Reea echivalează cunoștințele acumulate în doi ani de facultate. Seriozitate, dotări de ultimă generație și dorință de a investi în tineri. Asta înseamnă Reea pentru mine”, spune Rareș.

Dacă dorești să te înscrii la stagiul nostru de practică, poți afla mai multe detalii trimițând un email pe adresa practica@reea.net sau vizitând http://reea.net/ro/cursuri-reea.

Write a Reply or Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

my

*


Vă rugăm nu treceți date personale în secțiunea de comentarii.